Skip to main content

Løsninger

Mosvægge, mos i ramme og logo

Flotte mosvægge til kontoret

Hos Kontorbeplantningen har vi flere løsninger til, hvordan I kan få mere grønt ind på arbejdspladsen. En af disse er potter og planter, en anden er mosvægge. 

En mosvæg har flere gode egenskaber. Foruden at være yderst dekorativ, kræver en mosvæg ikke nogen særlig form for vedligeholdelse eller midler for at holde sig tæt og frodig. 

Alle grønne mosvægge er udviklet således, at de ikke udvikler sig yderligere eller vokser sig større, da mosset ikke er en levende organisme som planten, hvorfor omkostningerne til vedligeholdelse er nærmest ikke-eksisterende og driften minimal. Vores mos kommer hovedsagelig fra det nordlige Norge, og fås i et væld af af farver og strukturer.

Løsninger: Mosvægge med logo

Samtidig giver det os ved Kontorbeplantningen mulighed for at indramme mosset efter de mål,der passer til netop jeres rum og indretning. På samme måde kan I få mos i ramme og flytte rundt på det fra tid til anden, som det passer jer, og vi kan forme jeres logo med mos, så I får et anderledes og spændende logo med mos til at hænge på væggen. 

Mulighederne er mange, og mosset, vi anvender, findes i flere grønne nuancer og strukturer, hvorfor I kan få netop det moslogo, mos i ramme eller mosvæg, der passer til jer og jeres behov. I har derfor rig mulighed for at sætte jeres eget præg på en unik og kreativ løsning.

Mosvægge i Rensdyrmos: Et stykke af den nordiske natur

Vores rensdyrmosvægge er en hyldest til den skandinaviske vildmark. Rensdyrmos, kendt for sin robusthed og frodige udseende, er ideel til at skabe en følelse af ro og forbindelse med naturen. Denne type mos kræver minimal vedligeholdelse og er perfekt til travle kontormiljøer.

Mosvægge i Pudemos: Blødhed og tekstur

Pudemos tilføjer en unik tekstur og blødhed til enhver væg. Dens frodige, bløde struktur gør den til et populært valg for dem, der ønsker at tilføje et element af luksus og komfort til deres rum. Pude mosvægge er ikke kun smukke, men også lydabsorberende, hvilket gør dem ideelle til at skabe en rolig og indbydende atmosfære.

Mosbogstaver: Personliggør kontoret

Udtryk din kreativitet med vores mosbogstaver. Perfekte til branding, signalering eller blot som en unik dekorativ funktion, disse bogstaver lavet af naturligt mos tilføjer en personlig touch til ethvert rum. Vælg mellem forskellige skrifttyper og størrelser for at skabe et statement, der taler til dit brand eller din personlige stil.

Skal vi også lave en flot mosvæg til dig?

I samarbejde med vores kunder skaber vi det bedst mulige resultat af mosvægge, mos i ramme og moslogo. Hos Kontorbeplantningen er vi altid klar til et nyt projekt, hvorfor vi altid står til rådighed for eventuelle spørgsmål og generelle henvendelser. Kontakt os for at høre meget mere om mos og få et uforpligtende tilbud på en grøn løsning, der passer jer. 

Uanset udtrykket på jeres mosvæg eller anden dekoration af mos, kan du være sikker på, at den vil forbedre akustikken og fremme et grønnere udtryk og profil på arbejdspladsen til gavn for både medarbejdere og gæster.

Se eksempler på vores arbejde nedenfor, og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. 

Kontakt os her