Skip to main content
Om os

Bliv klogere på hvem vi er

Kontorbeplantningen blev startet med målet om, at ændre på den måde virksomheder og naturen arbejder sammen. Gennem vores planter og krukker skaber vi miljøer både kunder og medarbejdere kan lide at være i. Vi er et tæt knyttet hold af seks medarbejdere, samt en håndfuld loyale samarbejdspartnere som alle sætter en dyd i at yde en behagelig og professionel service.

For medarbejderne hos Kontorbeplantningen er frihed, glæde og motivation en stor faktor i hverdagens arbejde. Formålet med vores side og bloggen er også at vise, vores personlighed og hvordan vi arbejder i hverdagen.

Vores virksomhed er baseret på gensidig nærvær, tillid og tryghed, da vi er en lille virksomhed der går gennem ild og vand for vores kunder. Vi løser altid de problemer vi fælles møder gennem vores faglighed, og vi har en stor loyalitet til vores kunder.

Vi er mangeårigt medlem af BIB brancheforeningen for indendørs beplantningsfirmaer. Vi kommer med glæde ud til et besøg og viser jer vores produkter. I kan altid ringe for spørgsmål på 98 42 38 42.

kontorbeplantningen