Skip to main content
Løsninger

PlanteService: Lad os passe jeres planter

Hos Kontorbeplantningen sætter vi en ære i at skabe grønt liv på arbejdspladsen. Vi er din grønne sparringspartner, der hjælper dig med at få dine planter til at gro og dine blomster til at blomstre. Vi har grønne fingre og træder til i skabelsen af et grønt og levende arbejdsmiljø.Vi planter og passer, så du blot kan synet og effekten af grønne planter i rum og bygninger. 

Et grønt arbejdsmiljø er ikke blot smukt men også sundt, da undersøgelser viser, at grønne planter på kontoret kan reducere støjniveau, bidrage til et bedre indeklima, forebygge stress samt øge produktiviteten blandt ansatte. 

Totalløsning med egen fast gartner

Har I endnu ingen planter på kontoret, vejleder vi jer gerne om hvilke planter, der kan gavne netop jeres arbejdsmiljø gennem vores faglighed og passion for grønt liv. Det er blot en del af vores planteservice til kontor. 

Vores samlede planteservice til kontor indebærer et totalkoncept, idet vi udfører alle grønne opgaver, der måtte være, heraf regelmæssig vanding og gødning samt løbende udskiftning af planter, så de altid er friske, frodige og præsentable.

Til at løfte denne opgave får I jeres helt egen faste gartner, som tager hånd om jeres planter, kender jeres behov og ønsker samt yder en behagelig og professionel service. Da Kontorbeplantningen er en landsdækkende service, gælder det både planteservice København, planteservice Aalborg, planteservice Aarhus og alt derimellem.

Vejledning og tilbud på kontorbeplantning

Planteservice tilbydes til en, på forhånd aftalt, fast pris, der udregnes på baggrund af antal, typer, størrelser og placering af planter. Det er dog også muligt at hyre os til renovering af eksisterende plantebestande, så I kan få nyt og forbedret liv på arbejdspladsen. 

Kontakt os for råd og vejledning. Så giver vi dig et uforpligtende bud på, hvordan du kan optimere dit arbejdsmiljø gennem planteservice.

Kontakt os her