Skip to main content

Løsninger

Plantevægge til ethvert arbejdsmiljø

Mangler I plads til grønne planter på arbejdspladsen? Så tro om igen.

Indretning med plantevægge

Planter kan implementeres på ethvert arbejdsmiljø, da der findes flere smarte løsninger til at udnytte pladsen. Én måde, at få mere grønt liv ind på kontoret, er ved at opsætte en plantevæg (også kaldt naturvæg). En plantevæg kan sno sig fra gulv til loft men også på mindre arealer i form af rammer, der begrænser plantens vækst. Denne kompakte løsning er derfor genial til lokaler og bygninger, hvor gulvpladsen er trang.

Mobil plantevæg indendørs

En plantevæg giver samtidig et eksklusivt udtryk til kontoret og bidrager til et sundt og levende arbejdsmiljø, hvor ansatte og kunder kan føle sig inspireret. Når I inviterer naturen indenfor, ved at vælge en plantevæg indendørs, minimerer I samtidig mængden af støj, fjerner træk og generelt forbedrer indeklimaet. Sidder I et større kontorfællesskab, er en plantevæg ydermere en oplagt mulighed til at opdele rummet, hvilket kan medvirke til øget koncentration og produktivitet blandt ansatte på arbejdspladsen.

Plantevægge er populære

Det er derfor ingen overraskelse, at en plantevæg ses i flere og flere afskygninger og på flere og flere arbejdspladser ved at opfylde en række behov.
Også hos Kontorbeplantningen har vi plantevægge i et utal af størrelser, former og typer, hvilke vi kan sammensætte, som det passer ind i jeres arbejdsmiljø og ud fra jeres præferencer.

Køb eller leje dine plantevægge

En plantevæg (eller naturvæg) kan både købes og lejes, hvorfor I har frihed til at vælge til og fra i perioder. Ikke desto mindre, står vi hos Kontorbeplantningen gerne for den regelmæssige vedligeholdelse og udskiftning, der hører til, gennem vores planteservice, du kan læse mere om her på siden.

Oplev, hvordan en plantevæg kan se ud i vores fotogalleri nedenfor, og kontakt os for at høre mere om, hvad et grønnere arbejdsmiljø kan gøre for jer. 

Vi kan også hjælpe med mosvægge

Kontakt os her